© 2019 Maria. Creado con Wix.com

C/ Bonavista 28,At 3, 08923 Santa Coloma de Gramanet

naturafresca@outlook.es/ maria@materiabcn.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel: 629813322

Coneix a Maria

 

Enamorada de Barcelona. Llicenciada en Història per la Universitat de Barcelona l’any 2005. Professionalment es dedica des de l’any 2002 a la gestió cultural de Barcelona. Amb l´empresa de serveis educatius Ciut´art ha realitzat tasques culturals per a diversos museus de la ciutat de Barcelona amb la conseqüent especialització en història, art, urbanisme i societat de Barcelona. Ha treballat en diferents museus de Barcelona; Museu d’Art Contemporani de Barcelona, Museu Frederic Marés, Fundació Joan Miró, Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona i Museu d´Història de Barcelona. En tots ells ha realitzat tasques de recepció, informació, coordinació d’ equip i visites guiades. Fundadora de Materia Bcn.

 

Mare de un nen de 3 anys. Convençuda del fet que un món millor és possible, dedica part de la seva activitat a gestionar el Rusc que diu Sí de Sant Adrià del Besòs i és Sòcia independent de Ringana. Oferim productes zero waste i realdfood.

Què Fer?

 

Un itinerari imprescindible per descobrir i reviure la història de tres barris de Ciutat Vella; el Raval de contrastos, el Gòtic monumental i el modern barri del Born.

Amb aquest itinerari per Ciutat Vella coneixereu duna forma il·lustrada la història de Barcelona, descobrireu curiositats amagades entre aquests tres barris i entendreu la configuració de l´actual Ciutat Vella. Parlarem d’història, d’art, d’arquitectura, de societat i reflexionarem en veu alta.

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now